Tältkåta

En riktig ’’outdoor’’ semester med en vistelse i en tältkåta! Vår tältkåta har plats för 4 personer och är utrustad med fyra bäddar och en stor grill där man kan laga mat och den ger även värme i tältet.
Tältkåta

Naturområdena

Nära Dorotea ligger naturreservatet Blaikfjället som är 40000 hektar och där finns fina vandringsleder.
Naturområdena

Boende

På campingen finns bland annat sex bekväma 4-bäddsstugor. Dessa stugor är fullt utrustade för att göra din vistelse så trevlig som möjligt.
Boende

Ta en utflykt!

Området av Dorotea är perfekt för kanotturer, vilt safaris eller fiske. Eller vad sägs om vandring eller mountainbiking i den vackra naturen.
Ta en utflykt!

Camping

Vill du med din husvagn, husbil eller tält njuta av lugn och ro? På vår camping finns 20 rymliga terrassplatser med elektricitet. Alla platser är utrustade med avlopp. Vid behov kan vi utöka plats till 60 platser med elektricitet.
Camping

Vackra naturen

I Lappland kan man vandra i många timmar genom fjällen och skogen utan att möta på någon förutom djuren.
Vackra naturen

Njut av de vackra sjöarna

Runt Dorotea finns det gott om dolda sjöar som många människor aldrig har sett. I många av dessa sjöar får du fiska.
Njut av de vackra sjöarna

Djurliv

”Den sista vildmarken i Europa” så kallas Lappland ofta. I denna vildmark lever många djur: älg, björn, ren, järv, bäver, lodjur, ugglor, orre, tjäder, hare och räv.
Djurliv

Doro Camp

Välkommen till Doro Camp Lapland!

Doro Camp Lapland är den första campingen som du möter i Södra Lappland. Vi ligger på den svenska rutten till Nordkap och Vildmarksvägen i Dorotea samhälle och det är lätt att komma dit. Doro Camp Lapland är en familjecamping med rymliga platser.

Campingen har något för alla: med din husvagn, husbil eller tält har du möjlighet, du kan välja att hyra en stuga eller att bo i en tältkåta. Campingen har en servicehus med toaletter, duschar, kök och tvättstuga.

På campingen finns det en lekplats. Du kan besöka vår restaurang/pub för en dryck eller en god måltid. Med Inlandsbanan kan du göra fina resor genom naturen av Lappland, Vi har vår egen järnvägsstation så att du kan avgå direkt på campingen!

Södra Lappland har en vacker natur och erbjuder många möjligheter för aktiviteter under alla årstider! Från campingen kommer du snabbt mitt i skogarna av Lappland.

Ta en titt på vår hemsida och upptäck alla möjligheter.

Vi är glada att välkomna er till Lappland!

Louis Brosky & Tessa de Wilde

Lappland & Dorotea

Lappland & Dorotea

Lappland är ett område som täcker norra Norge, Sverige, Finland och en del av Ryssland. Ungefär en fjärdedel av Sveriges yta ligger i Lappland. Dorotea är det första samhället du möter när du har passerat Lapplands gräns.

Läs mer

Rutt

Rutt

Doro Camp Lapland ligger på den svenska rutten till Nordkap: E45! Reser du till polcirkeln, midnattssolen, eller vill du se Polarskenet i t.ex. Porjus, kommer du alltid förbi Doro Camp Lapland. Vi har även en egen järnvägstation!

Läs mer

Vinter

Vinter

Nästan alla vill minst en gång uppleva den kalla temperaturen (ibland ner till -30), den vackra vita naturen och minst en meter snö. Snöskoterturer, hundspannturer och isfiske. Svenska Lappland är känt!

Läs mer